05.07.2014, 08:00 | Af: Administrator

Bestil dit sæsonkort her!

Sæsonkortsalget er skudt i gang, og der er masser af penge at spare ved at købe sæsonkort. Samtidig er du altid sikret en plads på MCH Arena.

Den 20. juli skydes den nye superligasæson i gang for FC Midtjylland, når ulvene hjemme på MCH Arena tager imod Brøndby IF. Men allerede i dag skydes der gang i salget af sæsonkort.

FCM-TV: Stadionrundvisning med Kristian Bak
Google Streetview: 360gr MCH Arena

 

I den forgange sæson var der masser af topunderholdning på MCH Arena, hvor nogle af højdepunkterne var åbningssejren over FC København på 1-0 og storsejrene over Brøndby og Viborg på to gange 5-2.

SÆSONKORT: Bestil dit kort her >>
FAN AKADEMIET: Læs mere om Fan Akademiet her >>

 

Også på tilskuersiden var der succes, da gennemsnittet pressede sig op over 8000 tilskuere per kamp. Og ved flere lejligheder blev de røde lamper tændt på MCH Arena, da der kunne meldes alt udsolgt.

Med et sæsonkort har er sikret en plads på MCH Arena til alle de nye store oplevelser, der venter. Samtidig har FC Midtjylland endnu engang valgt at belønne sæsonkortholdernes loyalitet ved at fastholde sidste sæsons lave priser på sæsonkort. Det sker, selv om prisen på løssalgsbilletter hæves en smule, da man har valgt at gå væk fra A og B kampe. Med andre ord bliver det en endnu bedre forretning at være sæsonkortholder.

Forkøbsret til Europa League
Fodboldabstinenser hos de fleste fodboldfans er efterhånden store, men den 20. juni bliver der endelig en ende på dem, og forude venter en ny spændende sæson, hvor ulvene skal forsvare sidste års bronzemedaljer.

Allerede i august står FC Midtjylland over for en af de største kampe i klubbens historie, når man indtræder i Europa Leagues sidste og afgørende play-off runde inden Europa League gruppespillet. Her venter en spændende hjemmekamp enten den 21. eller 28. august (kamptidspunkt fastsættes ved lodtrækning den 8. august), hvor modstandere som italienske Inter Milan, engelske Tottenham eller tyske Borussia Möchengladbach lurer i kulissen.

LÆS OGSÅ: Sæsonens første seks kampe fastlagte

Som sæsonkortholder har du naturligvis forkøbsret til playoff-kampen, og lykkes det ulvene at spille sig i gruppespillet, står sæsonkortholderne selvfølgelig også forrest i køen, når billetter til Europa League gruppespillet sættes til salg. Derudover er pladsen selvfølgelig sikret plads til samtlige 17 hjemmekampe i dette års Superliga.

PRISER:
FAXE KONDI Tribunen
Faste siddepladser
VOKSEN 1650
PENSIONIST 1400
BØRN 800

FAXE KONDI Familieafsnit
Familietribunen/Unummererede siddepladser
VOKSEN 1250
PENSIONIST 1250
BØRN/FAN AKADEMI 300 Tilmelding her: www.fcm.dk/fanakademi

SPORTMASTER Tribunen
Unummererede siddepladser
VOKSEN 1450
PENSIONIST 1150
BØRN 700

UNIBET Tribunen 
Stemningstribunen/Ståpladser
VOKSEN 1250
BLACK WOLVES 595
BØRN/FAN AKADEMI 300 Tilmelding her: www.fcm.dk/fanakademi

SÆSONKORT: Bestil dit kort her >>

HVOR SKAL DU SIDDE?: Se video hvor Kristian Bak guider dig rundt på MCH Arena >>

SÆSONKORT FOR 300 KRONER: Læs mere om Fan Akademiet her >>