16.07.2014, 08:48 | Af: Administrator

Dyst i Superligaens managerspil

Der er fløjtet op for Superligaens officielle managerspil, hvor der kæmpes om præmier for 100.000 kroner. Og du kan deltage ganske gratis.

Sæt det stærkeste superligahold og vær med i konkurrencen om fede præmier fra din favoritklub. Spil om håneretten i fanligaerne eller inviter familie, venner og kolleger til din helt egen miniliga. Med andre ord - få afgjort, hvem der den skarpeste superligamanager.

I efteråret 2014 er der præmier til de 100 bedste managers samt en rundepræmie til den bedst placerede manager i hver runde. Førstepræmien er en fodboldrejse for vinderen og tre personer til en Champions League kamp i efteråret 2015 til en værdi 25.000 kroner.

Anden præmien kan se frem til et eksklusivt VIP-arrangement med vennerne på et superligastadion, som du vælger.

Opret dit hold her >>