29.07.2014, 13:47 | Af: Administrator

En legende skal hyldes

FC Midtjylland har dedikeret kampen mod Randers FC til klublegenden Frank Kristensen, der tager afsked med det midt- og vestjyske fodboldpublikum mandag den 4. august.

Han er om nogen indbegrebet af FC Midtjylland. Han har spillet flest kampe for klubben. 352 er det blevet til. Læg dertil 133 mål og facit er en klublegende.

Selvfølgelig er det Farlige Frank, vi taler om.

For mandagens kamp mod Randers FC står nemlig i Frank Kristensens tegn. Den er dedikeret til ham, så fansene kan tage den afsked med ham, som han har fortjent.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC MANDAG D. 4/8 KL. 19:00 KØB BILLETTER HER >>

- I en ung klub som vores er det vigtigt at skabe og dyrke de helt, der er. Det er det, vi gør med Frank. Han knytter tråde både bagud og fremad. Knægten fra Vestervig/Agger har altid været en loyal og ydmyg medarbejder, som er en fantastisk ambassadør for FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Derfor er vi også glade for, at Frank fortsat skal have sin daglige gang i klubben som massør, som han har været ved siden af sin aktive karriere det seneste år, og i en ny rolle som angrebstræner, fortsætter sportsdirektøren.

- For der er ikke mange som Farlige Frank i moderne fodbold. 352 kampe for én klub er unikt. Et lykkeligt ægteskab, kan man vel kalde det. Kobberbrylluppet er for længst passeret, gnisten er der stadig, og forude venter sølvbrylluppet. Og hvem ved, hvad det kan fører til, afslutter sportsdirektøren.

Deltag fotokonkurrencen & hyld Farlige Frank >>