23.07.2014, 11:09 | Af: Administrator

Er du den næste FCM-ekspert?

Kender du FC Midtjylland bedre end de fleste? Så er du måske EA Sport næste talentscout.

Kender du alt til FC Midtjylland, og er din fodboldappetit stor? Så er det måske lige dig, som EA Sport leder efter. De er nemlig lige nu på jagt efter eksperter med særlig viden om FC Midtjylland.

- Vi har et fællesskab bestående af tusindvis af fodboldeksperter fra hele verden, der hjælper med at vedligeholde vores onlinedatabase, der udgør grundlaget for vores ugentlige opdateringer af FIFA 15, forklarer Richie McDermott, der er talentproducer på EA Sports FIFA 15.

Kunne det være noget for dig, kan du ansøge om at blive talent-scout HER. Ansøgerne besvarer en række spørgsmål, og de mest kyndige ansøgere indlemmes i et fællesskab, hvor de får til opgave at gennemse og vurdere FIFA 15-data.

- Vi er altid interesserede i at udvide vores fællesskab af fodboldfans for på den måde fortsat at forbedre spillet. Vi kan aldrig få for mange talent-scout-ansøgere, der ser deres hold spille hver uge, og som kender truppen ud og ind, fortæller Richie McDermott.

Du kan søge om at blive talent-scout HER.