29.07.2014, 14:00 | Af: Administrator

FCM TV: Det byder ugen på

Fysisk og individuel træning venter spillerne, inden blikket senere på ugen bliver rettet mod mandagens opgør mod Randers.

FC Midtjylland bliver først sendt i kamp i Superligaen igen på mandag, og med sidste rundes lørdagskamp i Aalborg betyder det et par ekstra dage på træningsbanen i denne uge. Det giver en mulighed for at træne mere individuelt med spillerne.

- Vi har tid til at få justeret nogle ting ind og træne nogle individuelle ting, som kommer i morgen, hvor den enkelte spiller er i højsædet ud fra position og nogle specifikke ting i spillet, fortæller assistenttræner Brian Priske til FCM TV.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC MANDAG D. 4/8 KL. 19:00 KØB BILLETTER HER >>

Selv om trænerne allerede har kampen mod Randers for øje, så er den primære fokus endnu ikke rettet mod mandagens modstander. Det sker først senere på ugen, forklarer assistenttræneren.

FCM TV: Se hele interviewet Brian Priske >>

- Vi bliver mere specifikke, når vi rammer lørdag og søndag, hvor det vil være endnu mere taktisk præget rettet mod Randers-kampen. Indtil da er det en almindelig uge, hvor vi holder nogle ting ved lige i forhold til vores eget spil og krydrer det med enkelte taktiske ting.

Der er kick-off mod Randers FC mandag den 4. august klokken 19.00. Det opgør er dedikeret til Farlige Frank, som hyldes for sine 352 kampe og 133 mål, hvorfor han med rette kan betegnes som en ægte klublegende.