31.07.2014, 13:55 | Af: Administrator

FCM TV: Hassan om sin nye rolle

Rilwan Hassan har i flere sæsoner underholdt det midtjyske publikum med sine driblinger på kanten, men i sæsonens første to kampe har han optrådt på den offensive centrale midtbane.

Mange blev sikkert overrasket, da Rilwan Hassan i superligapremieren blev sendt på banen som offensiv central midtbane, da Petter Andersson måtte forlade banen. Men den nigerianske dribler gjorde det godt og åbnede ballet i 3-1-sejren over Brøndby.

I sidste weekends opgør mod AaB havde Hassan så kæmpet sig til en startplads, og igen havde trænerteamet foretrukket ham på den offensive midtbaneposition frem for kanten, hvor de midtjyske fans som oftest har nydt Hassans snævre driblinger.

Hør på FCM TV, hvad hovedpersonen selv tænker om den nye plads.