30.07.2014, 11:20 | Af: Administrator

FCM TV: Julle på lynvisit i FCM

Jesper Juelsgård var i går et hurtigt smut forbi FC Midtjylland, hvor han fik hilst på tidligere holdkammerater og trænere, inden turen igen gik tilbage til Frankrig.

Han har været på spring til et udlandsophold længe, og i begyndelsen af måneden kunne Jesper Juelsgård så sætte sin signatur på en kontrakt med franske Evian, hvor han allerede er kommet godt i gang.

- Jeg har været dernede i små tre uger nu og spillet nogle kampe, trænet og holdt mig skadefri. Jeg har fået en god start, og nu glæder jeg mig bare til at mærke den franske liga, når den går i gang om små to uger, siger Jesper Juelsgård til FCM TV.

Han lægger ikke skjul på, at det har været en stor ambition at prøve kræfter med en udenlandsk liga.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse at komme uden for Danmarks grænser, siger Jesper Juelsgård, der har set sin kurve gå opad, siden han begyndte på Akademiet for ti år siden.

FCM TV: Se hele interviewet Julle >>

- Klubben, spillere, trænere, ledere og alle de mennesker, jeg har haft noget at gøre med i de ti år, jeg var i FC Midtjylland, har formet mig som person og fodboldspiller. Jeg har kun noget positivt at tage med fra FC Midtjylland, siger Juelsgård til FCM TV.

Jesper Juelsgård og Evian skyder den franske liga i gang lørdag den 9. august på hjemmebane, hvor modstanderen er Caen. Se hele interviewet med Julle på FCM TV her.