23.07.2014, 17:01 | Af: Administrator

Fremgang for Andersson

Petter Anderson var i dag tilbage på træningsbanen. Også Marco Larsen og Erik Sviatchenko var med i dele af træningen, mens Tim Janssen igen træner fuldt med.

Efter tirsdagens fridag var FC Midtjylland-spillerne i dag tilbage på træningsbanen, og med på banen var også Petter Andersson, som måtte lade sig udskifte i 3-1-sejren over Brøndby. Og den svenske midtbaneprofil var positiv efter dagens træningspas.

- Jeg trænede 45 minutter i dag, og det gik fint. Jeg er positiv, men vi må vente til i morgen og se, hvordan det føles, siger Petter Andersson, der endnu ikke tør spå om, hvorvidt han bliver klar til lørdagens kamp i Aalborg.

På træningsbanen var også Marco Larsen, der i opstarten har døjet med en forstrækning i baglåret. Den 21-årige offensivspiller er dog ikke aktuel til kampen mod AaB. I stedet håber man at kunne sende ham i aktion søndag, hvor ulvene spiller en reserveholdskamp mod Ringkøbings 2. divisionshold.

Aktuel til kampen mod AaB er til gengæld Tim Janssen, som igen træner fuldt med, efter at han kom galt af sted i træningen forud for kampen mod Djurgården i Sverige, hvor han vrikkede om på anklen. Også Erik Sviatchenko gør gode fremskridt og var i dag for første gang med i possessionspillet. Den stærke forsvarsspiller må dog fortsat væbne sig med tålmodighed, da der endnu går et par uger, inden han er kampklar.