25.07.2014, 07:00 | Af: Administrator

Har du sat dit superligahold?

Superligaens officielle managerspil, hvor der kæmpes om præmier for 100.000 kroner, skydes i gang i denne runde. Du kan stadig nå at sætte DIT hold ganske gratis.

Dyst mod Poulsen, Sviatchenko, Larsen, Haugaard, Rømer, Møller, Lauridsen, Kiilerich og A+ træner Lars Friis i Superligaens officielle managerspil. De er nemlig alle med i FCM Ekspert-ligaen, og du kan dyste mod dem i din egen private liga.

Har du ikke allerede samlet det stærkeste superligahold og tilmeldt sig Superligaens officielle managerspil, så kan du stadig nå det. Spillet skydes nemlig først i gang med weekendens runde.

Opret dit hold HER >>

Så sammensæt det stærkeste superligahold og vær med i konkurrencen om fede præmier fra din favoritklub. Spil om håneretten i fanligaerne eller inviter familie, venner og kolleger til din helt egen miniliga. Med andre ord - få afgjort, hvem der den skarpeste superligamanager.

I efteråret 2014 er der præmier til de 100 bedste managers samt en rundepræmie til den bedst placerede manager i hver runde. Førstepræmien er en fodboldrejse for vinderen og tre personer til en Champions League kamp i efteråret 2015 til en værdi 25.000 kroner.

Anden præmien kan se frem til et eksklusivt VIP-arrangement med vennerne på et superligastadion, som du vælger.