20.07.2014, 21:29 | Af: Administrator

Hassan: Har håbet på et sådant mål

Rilwan Hassan scorede til 1-0 på en regulær drømmekasse i FCM's sejr på 3-1 over Brøndby.

FC Midtjylland tog søndag aften en ganske fortjent sejr på 3-1 over Brøndby IF, da de to mandskaber igen tog hul på Superligaen. Men fire mål til trods, så vil ét af dem nok blive husket længere end de andre.

Rilwan Hassan er ikke kendt som den store målsluger, men i det 40. minut sendte han bolden ind fra godt 25 meter.

- Jeg har det selvfølgelig fantastisk. Jeg har håbet at score den her slags mål, og det er et af de bedste mål i min Midtjylland-tid. Jeg er så glad for målet, siger Rilwan Hassan og forklarer, at han ikke bare huggede i blinde.

- Jeg kigger efter målmanden og tænker "okay, jeg prøver". Heldigvis gik den ind, og det er jeg super glad for, lyder det fra målscoreren til 1-0.

Se hele interviewet med Rilwan HassanFCM TV [klik her]