12.07.2014, 14:32 | Af: Administrator

Holstein Kiel besejret i sidste test

Paul Onuachu blev matchvinder med sin scoring syv minutter før tid, mens Morten 'Duncan' Rasmussen sendte ulvene i front i første halvleg.

Morten 'Duncan' Rasmussen har ikke været med i de foregående to testkampe, men sidste års topscorer viste, at målnæsen endnu er intakt. Efter ti minutter sendte han ulvene i front i den afsluttende test mod Holstein Kiel, inden Superligaen skydes i gang om en uge.

Petter Andersson var trukket ud i venstre side, og derfra sendte svenskeren et indlæg lige i ind i fødderne af Duncan, der med ydersiden flot dirigerede bolden i det lange hjørne. Kort forinden var Duncan millimeter fra at nå frem til et indlæg fra Pione Sisto.

Og millimeter var Petter Andersson også kun fra at bringe FC Midtjylland foran 2-0 efter et kvarters spil, da han fra kanten af feltet fik sendt et godt skud mod kassen, men stolpen reddede. Men det var ikke slut med gode afslutning, for kun en super redning af den tyske keeper forhindrede Pione Sisto i at sende et frispark fra kanten af feltet direkte i netmaskerne.

FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 20/7 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

De tyske gæster kom ikke frem til meget, men alligevel kunne de gå til pausen med 1-1, da holdets anfører Rafael Kazior to minutter før pausefløjtet headede et indlæg fra højre side i det lange hjørne.

Og tyskerne var faktisk tæt på at bringe sig på 2-1 i begyndelsen af anden halvleg, da den tidligere Esbjerg-spiller Mikkel Vendelbo pludselig var alene med Jakob Haugaard, men den duel vandt den midtjyske keeper.

Ellers var det en anden halvleg, som spillemæssigt ikke kunne leve op til de første 45 underholdene minutter. Til gengæld fik de omkring 1000 fremmødte tilskuere mulighed for ved selvsyn at se Tim Sparv i aktion, som kom på banen fra anden halvlegs start. Og den finske landsholdsspiller fik vist, at han bestemt bliver spændende at følge i sæsonen.

Spændende er også Musefiu Ashiru og Paul Onuachu, der blev dobbelt målscorer i 4-1-sejren over AGF for en uge siden. Og med syv minutter tilbage af kampen viste Onuachu endnu engang, at han har næse for mål.

For Onuachu sluttede et flot midtjysk angreb, hvor Pione Sisto efter et godt drev med bolden tog Musefiu Ashiru med på højrekanten, og den lynhurtige kantspiller serverede et perfekt indlæg til Paul Onuachu, der med sin matchvinderscoring nu har scoret tre mål i tre testkampe.

Dagens kamp var den sidste, inden FC Midtjylland tager hul på Superligaen søndag den 20. juli, hvor modstanderen er Brøndby IF. Den kamp har kick-off klokken 19.00 på MCH Arena.

FC Midtjylland - Holstein Kiel 2-1 (1-1)
1-0 Morten 'Duncan' Rasmussen 10'
1-1 Rafael Kazior 43'
2-1 Paul Onuachu 83'

Start-11: Lasse Heinze (Jakob Haugaard 46'), Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu (Isaac Oliseh 87'), Petter Andersson (Musefiu Ashiru 73'), André Rømer (Tim Sparv 46'), Pione Sisto, Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen (Paul Onuachu 73').

Bænk: Jakob Haugaard, Sonni Nattestad, Frederik Møller, Isaac Oliseh, Musefiu Ashiru, Tim Sparv, Paul Onuachu