08.07.2014, 09:56 | Af: Administrator

Juelsgård solgt til Evian

De sidste detaljer er nu på plads, og dermed er Jesper Juelsgårds skifte til den franske Ligue 1-klub Evian nu en realitet.

Tidligere på sommeren solgte FC Midtjylland Jonas Lössl til franske Guingamp, og nu fortsætter endnu en tidligere akademispiller så karrieren i fransk fodbold. De sidste underskrifter er nu kommet på papir, og det betyder, at Jesper Juelsgårds skiftes til den franske Ligue 1-klub Evian nu formelt er på plads.

Jesper Juelsgård, der kommer fra samarbejdsklubben Spjald IF, var en del af den første årgang på Akademiet tilbage i 2004, og efter 163 kampe og to mål for ulvenes førstehold er den 25-årige venstre back klar til at prøve talentet af i fransk fodbold.

- Jesper Juelsgård var en del af den første årgang på Akademiet og har siden taget turen op på førsteholdet, hvor han har udviklet sig til en profil i FC Midtjylland og i Superligaen. Derfor er vi også glade for, at han nu får mulighed for at forfølge sin drøm i udlandet, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

I Evian, som i sidste sæson sluttede som nummer 14 i Ligue 1, får Jesper Juelsgård to danske holdkammerater, da både højre backen Daniel Wass og den tidligere FC Nordsjælland-keeper Jesper Hansen spiller i klubben, som i 2011 rykkede op i den bedste franske række.

- Vi er stolte, hver gang vi sælger en spiller til udlandet, og forretningsmæssigt passer det godt ind at sælge Juelsgård nu. Samtidig er vi glade for, at det mål, som både Juelsgård og vi havde, da han begyndte på Akademiet for ti år siden, nu er blevet en realitet, siger sportsdirektøren, der mener, at Juelsgårds afløser står klar i kulissen.

- Vi er godt besat på venstre back, hvor vi i Jesper Lauridsen og Frederik Møller, der begge er lokale drenge, som har gået på Akademiet, har to spillere, som er klar til at tage over. Det betyder også, at vi skal ikke ud og hente en ny venstre back, fortæller Claus Steinlein.

Jesper Lauridsen, der kommer fra Lind ved Herning, spillede i sidste sæson med stor succes i Hobro, hvor han havde sin store andel i oprykningen til Superligaen, mens Frederik Møller, der er Ikast-dreng, i sidste sæson fik ti optrædener for ulvene.

Jesper Juelsgård, der står noteret for to A-landskampe og 24 ungdomslandskampe, har skrevet tre-årig kontrakt med Evian og træner allerede med i sin nye klub.