28.07.2014, 09:09 | Af: Administrator

kontrollørerne i nye klæder fra STARK

STARK har klædt FC Midtjyllands kontrollører på til den nye sæson.

Når tilskuerne tropper op til næste mandags hjemmekamp mod Randers FC, bliver de mødt af kontrollører i spritnyt tøj. Et godt samarbejde mellem FC Midtjylland og STARK, der er hovedsponsor for ulvenes fodboldakademi, har nemlig resulteret i nyt arbejdstøj til kontrollørerne.

- Kontrollørerne var interesseret i nyt tøj, og det ville vi gerne bakke op om, fordi vi bakker op om FC Midtjylland. Derfor lavede vi en god og billig pris til dem og aftalte, at vi betalte trykket på tøjet, mod at vi fik STARK på det. Vi vil gerne hjælpe, og så får vi lidt ekstra synlighed, siger direktør i STARK Herning Martin Rasmussen.

Kontrollørerne er glade for at kunne hoppe i nyt tøj, når de møder ind på MCH Arena i forbindelse med fodboldkampe, fortæller Michael Andersen, der er formand på Unibet Tribunen.

- For os har det været vigtigt at finde en løsning, og det er kun lykkedes på grund af et godt samarbejde med FC Midtjylland og STARK. Det er et godt signal udadtil, at vi står ens klædt. Tøjet er valgt i en kvalitet, så der kan arbejdes frit, men samtidig ser det også smart ud, fortæller tribuneformanden.

Næste gang kontrollørerne skal i tøjet er mandag den 4. august, når FC Midtjylland på hjemmebane tager imod Randers FC.