21.07.2014, 12:44 | Af: Administrator

Landstræner jonglerede med billetter

Selv om Helle Thomsen både er ligatræner i FC Midtjyllands og svensk landstræner, så havde hun alligevel overskud til at hjælpe til i timerne op til braget mod Brøndby IF.

Det kan godt være, hun er ligatræner for sidste års DM-sølvvindere og final4-deltagere i Champions League. Dertil kan lægges tjansen som svensk landstræner.

Men da Helle Thomsen lørdag middag hørte, at der var pres på billetsystemet op til søndagens fodboldbrag mod Brøndby IF, var hun ikke sen til at tilbyde sin hjælp.

For når en vaskeægte fodboldlækkerbisken står på menuen i sæsonpremieren, så kan selv en solskinsdag midt i sommerferien ikke holde folk væk fra MCH Arena. Det betød travlhed med at håndtere billetterne, og så var liga- og landstræneren ikke for fin til at og trække i arbejdstøjet og springe til med en hjælpende hånd.

- Fodboldkontoret var lidt under pres, fordi der havde været nogle udfordringer med billetsystemet, så jeg var ude at hjælpe med at dele billetter ud til dem, som havde køb. Det var en hyggelig dag, hvor jeg mødte mange søde og rare mennesker, som jeg fik en god snak med, siger Helle Thomsen.

- Vores turnering er ikke gået i gang endnu, så vi havde fri søndag. Jeg skulle alligevel se kampen, og jeg ved, at når jeg er under pres, så hjælper fodboldafdelingen også mig, så det var kun dejligt, at jeg kunne hjælpe, siger håndboldtrænerne, der er flittig gæst på MCH Arena.

- Jeg følger meget med i fodbold. De er også her i hverdagen, og jeg snakker en del med Glen og følger folkene på kontoret, fortæller Thomsen, der sammen med sine håndboldpiger begynder sæsonen den 2. september.