04.07.2014, 14:19 | Af: Administrator

Næstsidste test: AGF venter

Der skal bygges videre på de gode takter fra kampen mod Djurgården, når AGF lørdag er modstanderen i Grindsted.

Om 16 dage lyder første superligafløjt på MCH Arena i den nye sæson. Derfor er forberedelserne til en ny og spændende sæson i fuld gang, og lørdag eftermiddag skal formen testes mod AGF i opstartens næstsidste træningskamp.

- Vi skal arbejde videre med de fokuspunkter, vi har haft her i opstarten, hvor det har handlet om vores defensive organisation. Den viste sig at være god mod Djurgården, og vi ved, at når den er god, så får vi også gode betingelser for at spille en direkte, effektiv og sprudlende offensiv, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- I forhold til kampen i mandags håber vi at se, at spillerne har lagt endnu en uges træning på, så det tekniske niveau og kvaliteten på det individuelle niveau får et nøk den rigtige vej. For fundamentet for nuværende ser godt ud, siger Riddersholm, der samtidig fortæller, at der i næste uge kommer fokus på en række af de offensive elementer i spillet.

Trænerteamet må til opgøret se bort fra Erik Sviatchenko, Sonni Nattestad, Francis Dickoh, Tim Janssen, Rilwan Hassan, Morten 'Duncan' Rasmussen, Tim Sparv og Marco Larsen, der endnu ikke er klar til at spille kamp og i stedet træner på anlægget i Ikast.

Kampen spilles hos samarbejdsklubben Grindsted, og der er kick-off på Grindsted Stadion lørdag klokken 15.00.

Truppen mod AGF
1. Lasse Heinze
5. Oluwafemi Ajilore
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
37. Mads Pedersen
38. Isaac Oliseh
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun