19.07.2014, 08:18 | Af: Administrator

Poulsen: Vi står godt rustet

I morgen går det igen løs i Superligaen, når Brøndby IF kommer på besøg på Heden.

Superligaen bliver for FC Midtjyllands vedkommende skudt i gang med et rigtigt fodboldbrag. Brøndby IF er nemlig modstanderen i premieren søndag aften på MCH Arena.

- Det bliver et svært opgør. Brøndby er stadig under opbygning, men de havde trods alt en rigtig fin sidste sæson. Men vi er på hjemmebane, og forhåbentlig kommer der mange mennesker, og vi er godt rustet, så jeg tror også på, vi kan snuppe tre point, siger Jakob Poulsen.

- Vi har lagt sidste sæsons skuffelse bag os og har arbejdet hårdt i opstarten. Det bliver dejligt at komme i gang, og jeg føler, vi er der rent fysisk. Spillet sidder sjældent lige i skabet i den første kamp, men så længe vi er der fysisk og ved, hvad vi skal, så tror jeg på det.

FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 20/7 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland sluttede sidste sæson med den bedste defensiv, og det bliver også et vigtigt parameter i morgen, hvis ulvene skal komme succesrigt ud af premieren mod Brøndby, forudser midtbanedirigenten.

- Vi skal være gode i organisationen og gode defensivt. Det var det, der skabte resultater i sidste sæson, og får vi det til at fungere, så ved vi også, at vi får masser af muligheder offensivt, og vi har et par rigtig dygtige spillere fremme, som kan afgøre tingene på egen hånd, siger Poulsen.

Forud for premieren er ulvene blevet test tre gange, og det har givet tre sejre over henholdsvis Djurgården, AGF og senest Holstein Kiel for en uge siden. Resultaterne skal man dog ikke lægge alt for meget i, mener landsholdsspilleren.

- Man kan ikke sige, at det ikke betyder noget, om man vinder eller taber, for man vil altid helst vinde, men omvendt skal man heller ikke lægge så meget i de resultater, vi har lavet. Jeg tror ikke, vi har mødt et hold med Brøndbys styrke, så der er stadig et stykke vej for at bevise, om vi virkelig er der, så man skal ikke lægge så meget i testresultaterne, men derimod håber jeg, at vi på søndag kan vise, at vi er klar.

Der er kick-off mod Brøndby på MCH Arena på søndag klokken 19.00, men allerede klokken 17.00 åbner Royal Biergarten foran Faxe Kondi Tribunen, hvor du kan varme op til kampen med kolde øl og vand, sprøde ulvepølser og musik fra en veloplagt DJ.