24.07.2014, 09:15 | Af: Administrator

Reserverne møder Ringkøbing IF

Marco Larsen, der i opstarten har været plaget af en forstrækning i båglåret, kan sandsynligvis se frem til spilletid i søndagens opgør mod Ringkøbing. 

Alle FC Midtjyllands spillere kan se frem til at komme i aktion i weekenden. For mens AaB er modstanderen lørdag eftermiddag i Aalborg, så tager reservene søndag imod Ringkøbing hjemme i Ikast.

Dermed får reserverne en kamp i benene, inden de åbner Reserveligaen den 11. august på hjemmebane mod OB. Derudover kan holdet se frem til opgør mod Esbjerg, Silkeborg, SønderjyskE og Vejle Boldklub i efteråret.

LÆS OGSÅ: Dyst i Superligaens managerspil

Samarbejdsklubben Ringkøbing IF kommer til Ikast med en enkelt træningskamp i benene. Det var mod Varde, hvor cheftræner Kim Kristensens tropper måtte se sig besejret 2-1. Kampen mod FC Midtjylland er Ringkøbings næstsidste kamp, inden holdet åbner 2. division vest mod Thisted FC fredag den 8. august.

Mens FC Midtjyllands trup til opgør først kendes efter lørdagens superligakamp mod AaB, så ligger det fast, at Ringkøbing kommer med en række tidligere FCM-spillere. Således har både Jakob 'Jay' Andersen, Niklas Søgaard, Mads Nørby og Mads Steffens alle gået på Akademiet, mens også Mustafa Arslan, Martin Andersen og Mads Overgaard har FCM-fortid.

Der er kick-off på bane 3 i Ikast søndag klokken 13.00. Som altid til reserveholdskampene er der gratis adgang.

Truppen til kampen:
Lasse Heinze
Sonni Nattestad
Alexander Munksgaard
Rasmus Lauritsen
Frederik Møller
Rasmus Nissen
Mads Pedersen
Jonas Gemmer
Isaac Oliseh
Mikkel Duelund
Sigurd Schøndorf
Marco Larsen
Musefiu Ashiru
Tim Janssen
Paul Onuachu
Razak Adebayo Odeyemi
Oliver Korch