12.07.2014, 15:46 | Af: Administrator

Riddersholm: Vi er, hvor vi skal være

Med dagens 2-1-sejr går FC Midtjylland ubesejret gennem testkampene, og cheftræner Glen Riddersholm er da også optimistisk forud for premieren om en uge.

FC Midtjylland fik med en 2-1-sejr over Holstein Kiel sat punktum for opstartens testkampe, som har budt på sejre over Djurgården, AGF og altså nu Holstein Kiel.

I sidste sæson sluttede holdet også opstarten af med en kamp mod netop Holstein Kiel, og det blev startskuddet til en stimen på fem sejre i træk i Superligaen.

Cheftræner Glen Riddersholm er da også optimistisk, inden superligastarten om en uge.

- Vi er, hvor vi skal være. Der er en god harmoni i truppen, og holdet fungerer taktisk. Vi er fuld af optimisme, inden vi tager hul på Superligaen. Teknisk, taktisk, fysisk og mentalt er vi, hvor vi skal være. Vi ser stærke ud, og alle spillere kender deres rolle. Jeg er imponeret over det niveau, vi har vist i opstarten, og vi glæder os alle sammen til at komme i gang med turneringen, siger Glen Riddersholm.

FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 20/7 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Selv om der blot er en uge, til der spilles om point, så er der stadig enkelte spørgsmålstegn i truppen. Et af dem er, hvem der vogter buret mod Brøndby i premieren. I dagens opgør fik Jakob Haugaard og Lasse Heinze en halvleg hver.

- Når de spiller en halvleg hver, så er det fordi, vi ikke ved, hvem der skal stå på søndag om en uge mod Brøndby. Det er en positiv udfordring for os. De gjorde det begge to godt. De var tydelige, dominerende og kommunikerende. Det er to gode målmænd, og det skal vi kun være glade for, vi har, siger Riddersholm, der også fik set Tim Sparv i aktion.

- Tim spiller det, vi ved, han kan. Han er en rolig spiller, som kan gøre spillerne omkring sig gode. Han har et godt overblik og et godt venstreben, og så er han en taktisk dygtig spiller. Han har leveret et positivt indtryk indtil nu.

I dagens opgør var der for første gang spilminutter til Francis Dickoh og Morten 'Duncan' Rasmussen, og cheftræneren var tilfreds med dagens præstation.

- Overordnet set er jeg tilfreds med dagens indsats. Vi fik mange af de spillere,  som har været ude i opstarten, i spil. Samtidig fik vi vist, at vi har en god bænk, hvor Paul Onuachu og Musefiu Ashiru kom ind og gjorde en god figur. Selv om vi i dag mangler syv spillere, så har vi en rigtig god trup, hvor spillerne supplerer hinanden godt, siger Riddersholm.

Næste gang ulvene skal i aktion er i superligapremieren mod Brøndby IF søndag den 20. juli klokken 19.00 på MCH Arena.