10.07.2014, 13:51 | Af: Administrator

Sparv: Let at falde ind

Tim Sparv er kommet godt i gang i FC Midtjylland og er med, når ulvene på lørdag møder Holstein Kiel i den sidste testkamp inden superligastart.

Det er en uge siden, at den finske landsholdsspiller Tim Sparv blev præsenteret i FC Midtjylland. Og den 27-årige midtbanespiller er kommet fint i gang på Heden, selv om den først tid har været hektisk med mange nye indtryk og flere praktiske ting, som skal på plads.

- Men fodboldmæssigt er det gået helt okay. Jeg kommer bedre og bedre ind i det, og det har været let at komme ind på holdet, pointerer Tim Sparv over for FCM TV.

- Mit første indtryk er, at det er en ambitiøs klub med nogle ambitiøse spillere. Det er et tophold i Danmark med ambitioner om at spille i Europa, og alle er virkelig fokuserede og koncentrerede under træningerne.

Se hele interviewet med Tim SparvFCM TV.