">

">

21.07.2014, 06:50 | Af: Administrator

Stablede krus og vandt sæsonkort

Magnus Anker, Christian Stensfeldt og Astrid Petersen indtog hovedrollerne i pauseunderholdingen "Stack Cup Stacking Konkurrencen" i søndagens opgør mod Brøndby.

Det var ikke kun i de to halvlege, der var underholdning i superligapremieren mod Brøndby IF. Det var der også i pausen, hvor tre børn kæmpede om sæsonkort til FC Midtjylland.

På midten af banen skulle Magnus, Christian og Astrid hver stable 20 af FC Midtjyllands miljøvenlige Stack Cup-krus i hånden, give Lupus et highfive og løbe ned og score i et tomt mål.

Astrid kom bedst fra start og fik hurtigt stablet krusene og sendt Lupus et highfive, men da bolden skulle sendes i kassen, gled Astrid uheldigt og måtte samle krusene op igen. Derfor så Magnus sit snit til hurtigt at score og løbe forbi og aflevere krusene i skraldespanden som den hurtigste mand. Christian fik også en flot afslutning og sluttede som nummer to.

Et enigt dommerudvalg valgte dog at belønne de tre unge mennesker for de stærke præstationer, og derfor kan Magnus, Christian og Astrid fremover gå til fodbold på MCH Arena med et sæsonkort i hånden.

Stack Cup-krusene erstattede i forårssæsonen de tidligere engangskrus på MCH Arena og reducerer CO2-udledningen med 90 % og sparer miljøet for 12,4 tons co2 om året.