29.07.2014, 15:33 | Af: Administrator

Talenterne tog hul på en ny sæson i Horsens

De to talenthold trak sig begge sejrrigt ud af mandagens træningskampe mod AC Horsens

De forsvarende mestre fra U17 indledte titelforsvaret med en træningskamp mod de nyslåede ligarivaler fra AC Horsens.

Østjyderne er blevet tildelt et af de eftertragtede wildcards til U17 Ligaen, og gjorde en fin figur mod et stærkt forandret FCM U17. 12 spillere fra årgang 97 er blevet rykket op i U19 truppen, og er blevet afløst af 10 nye akademister fra årgang 99.

Kampens enlige mål blev scoret af Mads Friis, efter forarbejde fra en af de nytilkomne, kantspilleren Mads Carlson.

- En fin træningskamp, hvor alle spillerne kom i aktion. Vi har et fornuftigt spilovertag, men er desværre ikke så omhyggelige med bolden. Varmen spiller ind, men spillerne har heller ikke haft lejlighed til at lære hinanden at kende på banen endnu, og det skinner igennem, fortæller Svend Graversen.

AC Horsens U17 - FC Midtjylland U17 0-1 (0-1)
20' 1-0 Mads Friis (assist Mads Carlson)


Storsejr til U19
Svend Graversen stod også i spidsen for FCM U19, der var østjyderne klart overlegne i en ensidig kamp. 7-0 blev cifrene, og ligesom i U17 kampen var der spilletid til alle mand i truppen. Mikkel Duelund (billedet) og David tegnede sig begge for to scoringer.

- Også en fin kamp, der viser, at det er et U19-hold med rigtig mange kvaliteter. Vi opsnapper en masse bolde, men er ikke helt gode nok til at udnytte omstillingsmulighederne. Det er tydeligt, at mange af de spillere, der er kommet op fra U17, allerede har spillet i U19 Ligaen og kender deres medspillere, fortalte Graversen.

AC Horsens U19 - FC Midtjylland U19 0-7 (0-2)
Målscorere: David Akintola (2), Mikkel Duelund (2), Gloire Rutikanga, Sigurd Schøndorf, Jákup Thomsen

Næste træningsmodstander for talenterne er Esbjerg. Både U17 og U19 spiller mod ligarivalerne på fredag d. 1/8 i Guldager. Der er kampstart kl. 13.00