28.07.2014, 08:07 | Af: Administrator

Tilmeld dig FCM Miniakademi NU!

Vil DU også være en del af FCM Miniakademi og træne med en masse andre drenge, så tilmeld dig NU!

Er du en fodboldgal dreng og født i 2002 - 2007 eller er du forældre eller bekendt til en der er det? – Ja, så er det NU det er tid til at tilmelde sig efterårets træningstilbud på FCM Miniakademi.

De forskellige træningstilbud man nu kan tilmelde sig:
FCM Minifodboldskole (kun markspillere fra årgang 2002 - 2005)
Her er der åbnet op for træning i henholdsvis Koldby-Hørdum IF (42 pladser tilbage), Gudum Nissum IF (41 pladser tilbage), Hee SF (34 pladser tilbage) og Brande IF (55 pladser tilbage).

FCM Minielitefodboldskole (kun markspillere fra årgang 2002 - 2005)
Her er der åbnet op for et træningtilbud i Ikast FS (9 pladser tilbage), til de drenge i årgangene 2002, 2003, 2004 og 2005, som savner udfordringer i det daglige, at blive en del af et sådant træningstilbud.

NYT NYT NYT
Som noget nyt under FCM Minielitefodboldskole har vi nu ligeså oprettet et tilbud for U8 og U9 drenge (årgang 2006 - 2007). Her vil du skulle træne sammen med din mor/far/anden voksen som du er tryg ved og så vil du møde nogle faglige kompetente og pædagogisk positive trænere, hvis udgangspunkt kun er at gøre hver enkelt og hele gruppen bedre krops- og boldteknisk.

FC Midtjylland har ingen krav til dit niveau eller kunnen som fodboldudøver, men vi har nogle forventninger til dig som udøver og til din mor/far/anden voksen som du er tryg ved.
Her er der på nuværende tidspunkt 38 pladser tilbage, hvor tilbuddet ligeledes er placeret i Ikast FS:

FCM Minimålmandsskole (kun målmænd fra årgang 2002 - 2005)
Her holder vi status quo, hvilket betyder, at vi igen udbyder en FCM Minimålmandsskole i Brande IF. UDSOLGT!

Når man tilmelder sig disse træningstilbud, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvad der er det rigtige for den enkelte dreng. På såvel FCM Minifodboldskole og FCM Minimålmandsskole har vi således valgt at arbejde ud fra strukturen og principperne i FCM kurset TOTALTRÆNING, hvor der arbejdes med den individuelle tekniske og koordinative udvikling. Træningsgrupperne vil blive lavet så spillerne oplever tryghed og får individuelle tekniske udfordringer på det niveau, hvor den enkelte spiller befinder sig.

De spillere, som så savner udfordringer i hverdagen og som godt kunne tænke sig lidt ekstra udfordringer og oplevelser, får så muligheden for et ekstra træningstilbud på FCM Minielitefodboldskole.

Læs mere HER eller TILMELD dig HER