25.07.2014, 11:43 | Af: Administrator

Truppen mod AaB

FC Midtjylland drager til Aalborg med en trup, som er identisk med den, der hentede en sejr i premieren mod Brøndby.

AaB og FC Midtjylland dannede gennem det meste af sidste sæson et tæt parløb i toppen af ligaen, og lørdag eftermiddag står de to duellanter så igen over for hinanden, når de tørner sammen på Nordjyske Arena i Aalborg.

Det stribede hjemmehold lagde ud med en nullert på udebane mod SønderjyskE i premieren, mens ulvene skød gang i den nye sæson med en 3-1-sejr foran et talstærkt hjemmepublikum på MCH Arena.

LÆS OGSÅ: Har du sat DIT superligahold?

- Vi tager selvfølgelig en god selvtillid med ind til kampen efter en på mange måder flot indsats af kollektivet mod Brøndby, hvor der også var flere flot individuelle indsatser. Vi spillede med en enorm energi og power, og kan vi tage de ting med os og blande det med en klog, moden og energisk indsats, så har vi gode forudsætninger for at komme til Aalborg og spille en god kamp, hvor vi går efter at hive de tre point med hjem til Midtjylland, siger Riddersholm.

Selv om ligaen blev skudt i gang med en sejr, er der dog fortsat plads til forbedringer i den midtjyske trup, som er identisk med den, der var udtaget til premieren.

- AaB har i flere år har arbejdet med den samme trup, og det gør, at de har et koncept, der sidder på rygraden. De vil kunne presse vores organisation, så der skal vi se nogle forbedringer i forhold til den seneste kamp. Der er flere faser af spillet, som vi kan forbedre, men kan vi lykkes med dem, tror vi på, at der venter spændende muligheder for os mod AaB, siger Riddersholm.

Trænerteamet må fortsat undvære Erik SviatchenkoOluwafemi Ajilore og Eyjolfur Hedinsson, der ikke er klar til at spille kampe, mens Marco Larsen er med i søndagens reserveholdskamp i Ikast mod Ringkøbing IF.

Der er kick-off i Aalborg lørdag klokken 17.00.

Truppen mod AaB
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun