19.07.2014, 10:27 | Af: Administrator

Truppen mod Brøndby IF

Tim Sparv kan få sin officielle debut for FC Midtjylland i morgendagens sæsonpremiere.

Kombiner én stor sol fra vejrudsigten med to af de mest seværdige hold i sidste sæsons Superliga og du får lige præcis den menu, der bliver serveret på MCH Arena i morgen klokken 19.00.

Der er nemlig superligapremiere på Heden, og der bliver fyret op under kedlerne lige fra første fløjt, når Brøndby IF kommer på besøg.

- Vi glæder os meget til at komme i gang. Vi kan nu se en ende på en lang og god opstart, og nu skal vi ud og præstere. De gode intentioner skal føres ud i spillet, og det har vi en god fornemmelse af, at vi er i stand til. Vi ønsker virkelig at præstere på et lige så højt niveau som i sidste sæson, hvor præstationerne langt hen ad vejen var rigtig gode, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Det er målet for os, at vi hele tiden skal lægge på i forhold til udviklingen af os selv og holdet. Vi glæder os til at måle os mod Brøndby, som er en af guldfavoritter i denne sæson med den oprustning, der har været siden sidste sommer.

Brøndby var også modstanderen i begyndelsen af sidste sæson. Helt præcis var drengene fra Vestegnen på besøg i femte spillerunde, og det er en kamp, som formentligt stadig står lysende klar hos de midtjyske fans. Resultattavlen viste 5-2. Blandt andet på et hattrick fra Morten 'Duncan' Rasmussen.

FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 20/7 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Brøndby vandt dog det seneste opgør mellem de to duellanter, og der er da også midtjysk respekt inden morgendagens opgør.

- Vi skal være dygtige til at få lukket Brøndbys spilstyrende spillere ned. Det bliver vigtigt at få lukket det centrale område omkring Kahlenberg og Ørnskov ned. Det havde vi svært ved sidst, vi mødte Brøndby, og det skal vi gøre bedre i morgen. Samtidig skal vi være dygtige i vores forsvarsspil og forsøge at hindre deres indlæg, da de har et par dygtige angribere i Makienok og Elmander, siger Riddersholm, som proklamerer et aggressivt midtjysk mandskab til opgøret.

- Vi vil se nogle offensive backs, en god organisation og ikke mindst et aggressivt presspil, så vi håber at kunne erobre boldene og slå hurtig kapital af vores aggressive og direkte spillestil.

Trænerteamet må fortsat se bort fra Erik Sviatchenko, Marco Larsen og Eyjolfur HedinssonDer er kick-off mod Brøndby IF søndag klokken 19.00 på MCH Arena.

Truppen mod Brøndby IF
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun