11.07.2014, 13:28 | Af: Administrator

Truppen mod Holstein Kiel

Morten 'Duncan' Rasmussen, der har siddet uden for mod AGF og Djurgården, er med, når det lørdag eftermiddag går løs mod Holstein Kiel.

Lørdag skal ulvene for første gang i opstarten i aktion på MCH Arena, som lægger græstæppe til den sidste test, inden Superligaen begynder i næste weekend.

Modstanderen er tyske Holstein Kiel, som i sidste sæson rykkede op i 3. Bundesliga, og cheftræner Glen Riddersholm forventer en god test mod et fysisk stærkt tysk mandskab.

FC MIDTJYLLAND - BIF SØNDAG D. 20/7 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi møder et tysk hold, der er fysisk stærke, og som vil presse os tempomæssigt. Og det er det, vi har brug for. Vi havde en god kamp mod dem sidst år, og vi glæder os til kampen og håber, at mange fans kommer ud og nyder det gode vejr og ser vores sidste testkamp.

- Den sidste forberedelseskamp skal bekræfte os i, at vi er der, hvor vi skal være. Vi har en god følelse, og der er en god harmoni i truppen. Der bliver trænet stenhårdt og koncentreret, og vi er trygge ved vores koncept, siger Glen Riddersholm og tilføjer om kampens betydning.

- Man skal ikke lægge så meget i resultatet, selv om vi som altid går på banen for at vinde.

På flere positioner er der hård konkurrence i den midtjyske trup. Det gælder ikke mindst på målmandsposten, hvor Lasse Heinze og Jakob Haugaard kæmper om pladsen. I opgøret mod Holstein Kiel får begge keepere mulighed for at vise sig frem, da de får en halvleg hver.

Spilletid bliver der højst sandsynlig også til Morten 'Duncan' Rasmussen, Sonni Nattestad, Francis Dickoh og nytilkomne Tim Sparv, der alle for første gang kan få spilletid i opstarten. Til gengæld må trænerteamet se bort fra Jakob Poulsen, Marco Larsen, Eyjolfur Hedinsson, Rilwan Hassan, Tim JanssenOluwafemi Ajilore og Erik Sviatchenko, der ikke er klar til kamp.

Der er kick-off på MCH Arena lørdag kloken 14.00, hvor der er gratis entre via Faxe Kondi Tribunen.

Truppen mod Holstein Kiel
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
20. Francis Dickoh
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
38. Isaac Oliseh
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun