15.08.2014, 09:56 | Af: Administrator

- Mavefornemmelsen var bare helt rigtig

- Der er gode perspektiver i holdet, og det er måske det mest spændende hold i Danmark lige nu, siger Jim Larsen, der kan få debut allerede i aftenens opgør mod FC København.

Når FC Midtjylland over middag sætter kursen mod aftenens kamp mod FC København, bliver det med et nyt ansigt i bussen. For med ombord er Jim Larsen, der glæder sig til at blive en del af ulveflokken.

Da først kontakten mellem Larsen og FC Midtjylland var skabt, var midterforsvareren ikke i tvivl om, at det er på den midtjyske hede, han i fremtiden skulle kæmpe og fight på grønsværen, som vi kender ham.

- Jeg har haft flere gode snakke med Glen og Steinlein, og mavefornemmelsen var bare den helt rigtige fra start, så jeg var aldrig i tvivl, siger Jim Larsen.

- Det var et rigtigt spændende tilbud, som FC Midtjylland kom med. Der var også muligheder i udlandet, men rent sportsligt kom FC Midtjylland med det mest attraktive tilbud. Samtidig vil jeg gerne tilbage til Danmark sammen med min kæreste, som er højgravid, forklarer Larsen.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland henter Jim Larsen

Han ser spændende perspektiver i holdet og er imponeret over den talentudvikling, som klubben står for.

- Det er et rigtigt spændende hold med en god blanding af erfaring og talent, og det kræver begge dele for at opnå gode resultater. Der er gode perspektiver i holdet, og det er måske det mest spændende hold i Danmark lige nu. Kan man få det til at fungere, som det har gjort i starten af sæsonen, så ser jeg gode muligheder, når vi kommer til slutningen af sæsonen, siger Larsen.

I foråret 2011 blev den hovedstødsstærke forsvarsspiller solgt til norske Rosenborg, inden turen i sommeren 2012 gik til den belgiske storklub Club Brugge. Men efter tre og et halvt år i udlandet er Jim Larsen altså tilbage i Superligaen, som han især har fulgt med i fra sit hjem i Belgien, hvor der var installeret dansk tv på fjernsynet.

- Det er en bedre spiller med mere erfaring, der kommer hjem. Jeg har gjort mig nogle gode erfaringer og haft store oplevelser i udlandet, og jeg er vokset både menneskeligt og fodboldmæssigt. Jeg har spillet sammen med mange dygtige spillere, og det har udviklet mig som spiller. Samtidig er jeg blevet nogle år ældre og blevet en bedre leder, siger Jim Larsen.

Allerede i aften kan Jim Larsen få debut for ulvene, når FC Midtjylland møder FC København i Telia Parken.

- Det kunne næsten ikke være en større kamp - det skulle da lige være på egen hjemmebane. Det er ikke en nem kamp at komme over til, men Parken er altid et super fedt sted at spille. Det er en spændende kamp at være med til som den første, men det er selvfølgelig også specielt, når man ikke har trænet med. Men det bliver fedt at møde drengene, og jeg glæder mig til at være en del af det, siger Jim Larsen.

Han har haft en god opstart i Belgien, så det er en spiller i god fysisk form, der er ankommet til Heden.

- Jeg er i supergod form rent fysisk. Jeg har trænet med i hele opstarten i Brugge, hvor vi har haft en hård opstart. I forhold til kampformen kan det være, det lige tager et par kampe, inden den er helt på plads, men jeg her spillet en del i opstarten, så det skal jeg nok komme hurtigt efter. Formen er fin, og jeg glæder mig til at få nogle kampe i benene, siger Jim Larsen.

Jim Larsen har sat sin signatur på en et-årig kontrakt med FC Midtjylland og får trøje nummer seks.