14.08.2014, 08:59 | Af: Administrator

Akademiet møder AGF på græs

FC Midtjyllands bedste ungdomshold spiller for første gang i sæsonen på hjemmebane, når AGF besøger Ikast. U17 holdet skal forsøge, at revanchere sidste uges nederlag, imens U19 skal bygge videre på en flot start. 

Første hjemmekamp for akademiet byder på lidt af en ny-klassiker, når traditionsklubben AGF kommer på besøg.

For U17-holdets vedkommende startede man ud med et 3-1 nederlag, da man i sidste weekend gæstede Aalborg. Mange nye spillere er kommet til, og holdet skal fortsat lære hinanden bedre at kende.

Cheftræner for U17-holdet Svend Graversen forventer en svær kamp imod Århusianerne. Han lægger stor vægt på, at holdet forbedrer sig fra kamp til kamp.

 - Vores forventning er, at vi er lidt bedre end sidste gang. Vi skal hele tiden bygge på, og derfor skal vi ikke starte forfra nu. Vi spillede en fin anden halvleg i Aalborg, og det er det niveau vi skal starte kampen mod AGF på, forklarer cheftræneren.

AGF-holdet vil formentlig forsøge, at implementere den nye stil, som klubben har lagt efter ansættelsen af Superligatræner Morten Wieghorst. Svend Graversen forventer derfor, at det er et stærkt AGF-hold der møder ulvene på lørdag.

 -  Jeg tror igen, at det bliver en rigtig svær kamp. Vi skal forsøge, at være stærkere i duellerne. Derudover skal vi løbe flere meter end sidst. Vi vil helt sikkert forsøge, at tage initiativet i kampen. Det er det vi gerne vil være kendt for hos FC Midtjylland, og det skal vi ud og vise på lørdag, slutter Graversen.

U19 kan stadig bygge på

De ældste ungdomsspillere fik en rigtig flot start på sæsonen, da de i sidste weekend slog AaB hele 4-0 på udebane. Og cheftræner Kenneth Andersen håber på, at midtjyderne kan bygge videre på den flotte start.

 - I perioder spillede vi virkelig flot fodbold i Aalborg. Det vil vi rigtig gerne bygge videre på. Samtidig kan vi stadig forbedre nogle ting. Vi sjuskede lidt i vores boldomgang, og der skal vi nogle gange undgå, at tingene bliver så hektiske, fortæller Andersen, der forventer en svær kamp imod AGF.

 - AGF er et fysisk stærkt hold, og jeg forventer, at det bliver en svær modstander.  Vi kommer ikke til, at undervurdere AGF, fastslår Kenneth Andersen.

AGF-holdet har endnu ikke været i aktion i sæsonen.

Kampene spilles lørdag kl. 13 og kl. 15.15 på bane 3 i Ikast.