15.08.2014, 21:42 | Af: Administrator

Baks aften: mål, straffe og smadret

Anfører Kristian Bak scorede klubbens mål nummer 1000. Fik straffespark og måtte udgå efter en voldsom tackling.

Han kom hele følelsesregristret igennem i aften, FC Midtjylland-kaptajnen Kristian Bach Bak. Med små ti minutter tilbage af opgøret scorede han et af sine sjældne mål og tegnede sig dermed for klubbens mål nummer 1000

I kampens slutminutter fik han så straffespark i en situation, hvor han blev sendt til tælling af FCK-keeper Stephan Andersen og måtte udgå.

Så alt i alt en blandet aften på kontoret for FCM-kaptajnen

- Det var ikke den bedste aften rent spillemæssigt, men så scorer jeg et sjældent mål, og så bliver det pludselig en sjov aften, men så bliver jeg smadret til sidst. Så en blandet aften, men det vigtigste var tre point. Lige nu har jeg det lidt blandet, for jeg ved ikke, hvor alvorligt det er. 

- Det dunker helt vildt, og jeg følte, at mit knæ blev skilt ad i den situation, siger Kristian Bach Bak til FCM TV.

Se hele interviewet med Bak på FCM TV her.