10.08.2014, 15:17 | Af: Administrator

Banggaard: Dejligt at få scoret

Patrick Banggaard scorede sit første FCM-mål i 3-1-sejren, og dermed lukker han forhåbentlig munden på flere holdkammerater.

Det var en flok glade FC Midtjylland-spillere, som forlod Sydbank Park i Haderslev efter en flot 3-1-sejr. Men en spiller var lidt ekstra glad. For Patrick Banggaard scorede nemlig sit første mål for ulvene, da han skød kuglen i kassen til 3-1.

Dermed skød han forhåbentligt også mobberierne langt væk efter 40 målløse kampe.

Den 194 centimeter høje midterforsvarer, der har været fast inventar i modstandernes felt, når ulvene har haft hjørnespark, har nemlig måttet høre fra både holdkammerater og trænere for, at han før i dag endnu ikke var kommet på tavlen.

- Til træning har jeg hørt lidt for, at jeg ikke var målfarlig og egentlig ikke skulle med op på standarder, men Priske har hele tiden troet på mig, og i dag kom den så, og det er rigtig dejligt, siger Patrick Banggaard til FCM TV.

Se hele interviewet med målscoreren på FCM TV her.