FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

26.08.2014, 22:00 | Af: Administrator

Dejlig aften med glade fodboldspillere ved FCM Fodboldskole for område 3

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Tirsdag den 26. august var det blevet tid til FCM Fodboldskole for drengene fra årgang 2004 i FCM Klubsamarbejdets område 3.

Aftenens skoleleder, Mogens, havde sørget for perfekte rammer i Tarm IF, hvor FCM trænerne og de lokale trænere tog imod en flok yderst veloplagte drenge, som nærmest ikke kunne vente med at få snøret fodboldstøvlerne og få sat træningen i gang.

Lige fra start var der højt humør og masser af engagement i det strålende solskinsvejr, og det skønne vejr må også have smittet positivt af på præstationerne. Således blev der leveret rigtig mange flotte indsatser, hvilket gjorde det vanskeligt for FCM trænerne at udvælge de 18 spillere, som skal fortsætte på FCM Fodboldskolen i område 3. Til sidst fandt man alligevel frem til de 18 drenge. Se navnene HER