24.08.2014, 11:24 | Af: Administrator

Duncan ude med ledbåndsskade

Morten 'Duncan' Rasmussen er ude med et delvist overrevet ledbånd i knæet. Det koster landsholdsangriberen en pause på seks til otte uger.

Allerede i første halvleg af opgøret på udebane mod Panathinaikos måtte Morten 'Duncan' Rasmussen bæres fra banen med store smerter i det ene knæ. Angriberen forsøgte sig dog på banen igen, men måtte hurtigt erkende, at knæet ikke kunne mere.

I går blev landsholdsangriberen scannet, og i dag er resultatet så kommet. Og det bekræfter det, som sundhedsstaben på forhånd frygtede. En skade på ledbåndet i det ene knæ.

- Ledbåndet er delvist overrevet i det ene knæ, og det betyder en pause på seks til otte uger, fortæller Nicklas Falkesgaard Pedersen, fysioterapeut i FC Midtjylland.

Dermed går Morten 'Duncan' Rasmussen glip af torsdagens returopgør mod Panathinaikos, ligesom han misser en række superligakampe. Også det danske landshold må se bort fra den målfarlige angriber i venskabskampen den 3. september mod Tyrkiet og EM-kvalifikationen fire dage senere mod Armenien.