04.08.2014, 23:40 | Af: Administrator

En legende takkede af

'Farlige' Frank Kristensen blev hyldet af både midtjyske og kronjyske fans i mandagskampen mellem FCM og Randers FC. 352 kampe og 133 mål nåede han i FCM-trøjen.

Det var en noget vemodig Frank Kristensen, der mandag aften tog afsked med sit mangeårige hjemmepublikum. Men også en fattet 'Farlige Frank'. Visheden om, at fodbold inden for kridtstregerne er et overstået kapitel for den aldrende bomber, har længe ligget i baghovedet.

Angriberen, der nåede hele 352 kampe og imponerende 133 mål for FC Midtjylland, blev hyldet i pausen af kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland. Netop Randers er den eneste anden klub end FCM, Frank Kristensen har repræsenteret på professionelt plan, og gæsternes fans deltog i festen med klapsalver og flotte tilråb. Tusind tak for dette.

TAK TIL ALLE der var med til at give Frank Kristensen en uforglemmelig afsked.
Frank Kristensen fortsætter i FC Midtjylland som massør og angrebstræner.

Se FCM TV's interview med 'Farlige Frank' og masser af billeder fra pausehyldesten [klik her]