02.08.2014, 09:59 | Af: Administrator

Et farligt mandagstilbud

For 23 kroner kan du købe en fadøl, sodavand eller en ”Farlig” Frank-furter i Royal BierGarten mandag den 4. august, når FC Midtjylland siger farvel til Farlige Frank.

Det midt- og vestjyske fodboldpublikum får på mandag mulighed for at sige farvel til klublegenden Frank Kristensen, når FC Midtjylland hjemme møder Randers FC. Det er samtidig et opgør mellem de to eneste klubber, som Farlige Frank har repræsenteret i sin seniorkarriere.

På dagen hyldes knægten fra Vestervig/Agger for en lang og glorværdig karriere i den sorte trøje, hvor nummer 23 siden 1999 har haft efternavnet Kristensen. Det markeres med en 23 kroners bar i Royal BierGarten, der åbner to timer før kick-off foran Faxe Kondi Tribunen. Her vil en veloplagt DJ sørge for feststemning inden kampen, og det til priser, hvor alle kan være med.

Læs også: Alt om kampen: FCM vs Randers FC

- Vi vil gerne hylde Farlige Frank på en lidt anderledes måde, og hvad er mere nærliggende end at bruge 23 som udgangspunktet for det, fortæller Sejer Aagaard, der er event manager i FC Midtjylland.

- Selvfølgelig skal fadøl, sodavand og pølser i Royal BierGarten koste 23 kroner som en hyldest til Frank. Samtidig kan vores fans varme op til kampen to timer før kick-off med billige øl og Farlige Frank-furtere, så det er også en måde at hylde vores fans på, afslutter Sejer Aagaard.

Royal BierGarten åbner klokken 17.15 mandag den 4. august og har åbent indtil kampstart klokken 19:00.

OBS. 23 kroners tilbuddene gælder kun i Royal BierGarten.