20.08.2014, 09:04 | Af: Administrator

Europa League sælger billetter og sæsonkort

Mere end 6000 billetter er solgt til returkampen mod græske Panathinaikos.

FC Midtjylland har fået en forrygende start på Superligaen, som ulvene topper efter fem spillerunde. Superligaen holder dog pause i den kommende weekend, og i stedet bliver der kæmpet for midtjysk succes i Europa, når holdet torsdag aften i Athen møder det græske storhold Panathinaikos.

Ugen efter er der returkamp på MCH Arena, og der har været stor midt- og vestjysk interesse for det opgør. Allerede nu er der solgt over 6000 billetter til opgøret, hvor MCH Arena har en kapacitet på knap 9500, da ståpladser ikke er tilladt til UEFA-kampe, hvorfor der er sat sæder på Unibet Tribunen samt udebaneafsnittet.

Læs også: Info om billetsalg til Europa League

Sæsonkortholdere har fri adgang
Den europæiske kamp, som afgør, hvorvidt ulvene skal på europæisk eventyr i efteråret, har også sat gang i salget af sæsonkort. Sæsonkortholdere har nemlig fri adgang til Europa Leauge playoff-kampen, og det har sat skub i salget. Således har FC Midtjylland allerede på nuværende tidspunkt slået sidste års salg af sæsonkort. Det på trods af, der normalt også sælges mange sæsonkort op mod jul.

Dermed kan FC Midtjylland altså forvente god opbakning fra lægterne, når holdet spiller en af klubbens vigtigste kampe torsdag den 28. august klokken 20.00 på MCH Arena.
 

Billetpriser: Børn fra 30,- Voksne fra 105,-
Billetpriserne til Europa League kampen er de samme, som til en normal superligakamp på MCH Arena:

  Priser voksen
(MCH Arena/online)
Priser barn 0-15 år
(MCH Arena/online)
Faxe Kondi Kr. 150 / kr. 135 Kr. 90 / kr. 80
Faxe Kondi Familieafsnit Kr. 130 / kr. 115 Kr. 40 / kr. 30
Sport-Master Kr. 130 / kr. 115 Kr. 70 / kr. 65
Unibet Kr. 120 / kr. 105 Kr. 40 / kr. 30
Udebaneafsnit Kr. 120 / kr. 105 Kr. 60 / kr. 55