26.08.2014, 08:38 | Af: Administrator

Europa League: Træning og pressemøde på MCH Arena

Onsdag træner både Panathinaikos og FC Midtjylland på MCH Arena. Forud for træningerne er der pressemøder for begge hold.

Torsdag aften klokken 20.00 brager FC Midtjylland og Panathinaikos sammen på MCH Arena i returopgøret om en plads i Europa League. Ulvene har efter et 4-1-nederlag givet sig selv et svært udgangspunkt, men holdet er klar til at jagte sensationen.

Onsdag formiddag holder FC Midtjylland pressemøde og træner på MCH Arena. Klokken 10.00 er der pressemøde med cheftræner Glen Riddersholm, mens holdet en halv time senere, nemlig klokken 10.30, træner på MCH Arena. Her vil det første kvarter af træningen være åben for offentligheden.

Senere på dagen er det så de græske gæster, der ankommer til MCH Arena. Klokken 18.30 inviterer Panathinaikos til pressemøde, og klokken 19.00 træner holdet for første gang på kampbanen. Også her vil det første kvarter af træningen være åben for offentligheden.

Begge pressemøder vil blive holdt i foyeren på MCH Arena, hvor der er adgang via hovedindgangen.