04.08.2014, 06:54 | Af: Administrator

FC Midtjylland forlænger med Onuachu

Den talentfulde angriber har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, som løber frem til sommeren 2018.

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med 20-årige Paul Onuachu. Den talentfulde angriber scorede i sæsonpremieren på MCH Arena, da han tegnede sig for den tredje scoring i 3-1-sejren over Brøndby.

Og nu har den 201 centimer høje angriber også scoret sig en ny kontrakt med FC Midtjylland, som løber frem til sommeren 2018.

- Paul er en angriber, som vi tror meget på i FC Midtjylland, og derfor er vi også glade for at have forlænget kontrakten med ham, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC MANDAG D. 4/8 KL. 19:00 KØB BILLETTER HER >>

- Han er et stort talent, som har udviklet sig rigtig godt, siden han kom til Danmark. Han er en angriber, der har forudsætninger for at blive en topangriber, og han er en spiller, vi tror meget på i fremtiden. Lige nu er det vigtigste, at Paul fortsætter den gode udvikling, han er ind i, understreger sportsdirektøren.

Paul Onuachu, der i 2012 kom til FC Midtjylland fra ulvenes nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei, fik samme år sin officielle debut for FC Midtjylland mod aftenens modstander Randers FC i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen.

Også superligadebuten kom i december samme år, da han i hjemmekampen mod Silkeborg blev skiftet ind og fik de sidste ni minutter.

- Jeg er glad for at have lavet en ny kontrakt. For mig handler det om at fortsætter med at arbejde hårdt og udvikle mig. Jeg ser frem til at give alt til holdet og vores fans, siger Paul Onuachu, der endnu har sin superligastartplads til gode.

- Jeg vil kæmpe for at få endnu mere spilletid. Indtil nu er jeg kommet ind fra bænken, men mit mål er at spille mig i startopstillingen. Men jeg er tålmodig. Duncan gør det godt, og min tid skal nok komme, siger Onuachu, der glæder sig over støtten fra trænere og sine nigerianske landsmænd.

- Siden jeg kom, har jeg været inde i en god udvikling. Jeg har fået god hjælp fra trænerne, holdkammeraterne og mine nigerianske landsmænd, som giver mig gode råd, siger angriberen, der er i midtjydernes trup til aftenens hjemmekamp mod Randers FC.

Paul Onuachu, der har imponeret i sæsonoptakten med tre mål i tre kampe, står noteret for 16 kampe og en scoring for FC Midtjylland.