15.08.2014, 09:55 | Af: Administrator

FC Midtjylland henter Jim Larsen

- Jim har de helt rigtige værdier både som fodboldspiller og som menneske, siger sportsdirektør Claus Steinlein om den stærke forsvarsspiller.

FC Midtjylland styrker defensiven med den 28-årige forsvarsspiller Jim Larsen, der er hentet i den belgiske storklub Club Brugge. Den 190 centimer høje forsvarsspiller har i første omgang skrevet under på en et-årig kontrakt med FC Midtjylland.

Sportsdirektør Claus Steinlein glæder sig over tilgangen af Jim Larsen, der fik sit gennembrud i Silkeborg IF, hvor stærke præstationer resulterede i en plads på Morten Olsens ligalandshold i 2010, hvor Larsen begyndte inde i alle tre kampe.

LÆS OGSÅ: Larsen: Mavefornemmelsen var bare den helt rigtige

Siden har den stærke midterforsvarer været i Rosenborg og altså senest i den belgiske storklub Club Brugge.

- Vi er glade for at byde Jim velkommen i klubben. Jim har de helt rigtige værdier både som fodboldspiller og som menneske. Han er er en vinder med stort v og kommer med masser af rutine og vil derfor være en god støtte til vores unge spillere, siger Claus Steinlein.

Med tilgangen af Jim Larsen råder trænerteamet nu over fire stærke midterforsvarer, og den øgede konkurrence skal være med til at udvikle spillerne og gøre dem endnu skarpere, mener sportsdirektøren.

- Der skal være konkurrence, så spillerne hele tiden tager næste step. Vores overligger er hævet i forhold til sidste år. Vi skal være endnu mere stabile og endnu dygtigere. Konkurrencen vil kun få de andre til at yde ti procent ekstra. Så jeg håber, at de spillere, vi har i forvejen, tager konkurrencen op, siger Steinlein.

Jim Larsen får nummer seks i FC Midtjylland og kan allerede få debut i aftenens kamp mod FC København i Parken.