29.08.2014, 14:03 | Af: Administrator

FC Midtjylland lejer VM-spiller

Den Costaricanske angriber Marcos Ureña er hentet ind på en lejeaftale der gælder de næste fire måneder. Ureña Kommer fra den russiske klub FC Kuban Krasnodar. 

FC Midtjylland har sikret sig den costaricanske VM-spiller Marcos Ureña på et lejeaftale for de næste fire måneder. Spilleren blev noteret for fire indskiftninger under sommerens VM-slutrunde i Brasilien. Han scorede endvidere i 3-1 sejren over Uruguay i holdets første kamp.

Klubben lejer Ureña i de næste fire måneder, og sikrer sig samtidig en option på at købe spilleren efterfølgende. En option der kan bruges hvis parterne er glade for samarbejdet.

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein glæder sig over, at klubben har styrket sig med en hurtig angriber i truppen.

 - Det er en dygtig spiller, vi får til klubben, og det er meget glædeligt, at aftalen er kommet på plads. Vi har længe ledt efter en hurtig angriber til at supplere vores andre angribere, og med Ureña får vi en ny dimension i truppen som kan gøre os mere alsidige, fortæller Claus Steinlein.

Den 24-årige angriber har optrådt 15 gange på det costaricanske landshold, der nåede kvartfinalen ved sommeren VM-slutrunde. Claus Steinlein er opmærksom på, at angriberen har spillet forholdsvis få kampe over de seneste par år, men tror samtidig på at FC Midtjylland kan forløse Ureñas talent.

- I og med at Marcos Ureña ikke har spillet så mange kampe i Rusland, er det selvfølgelig en joker vi tager ind i truppen. Omvendt har spilleren altså stadigvæk været udtaget til Costa Ricas landshold og spillede under VM. Så vi tror på, at han i vores miljø kan udfolde det store potentiale, som han uomtvisteligt har, siger Steinlein.

FC Midtjylland har flere af klubbens angribere skadet, og den costaricanske landsholdsangriber får altså mulighed for at udfylde at udfylde tomrummet fra de skadede spillere.

Marcos Ureña er udtaget til det costaricanske landshold som skal til USA i den kommende periode. En mulig dato for debut afhænger af, hvornår en arbejdstilladelse vil være på plads. 

Marcos Urena får trøje nummer 11 hos FC Midtjylland.