30.08.2014, 07:55 | Af: Administrator

FCM danser mod cancer

For tredje år i træk afholder Gudenåcentret i Tørring et indsamlings-event til fordel for kræftramte børn. Flere FC Midtjylland-spillere deltager i arrangementet for at støtte det gode formål.

På lørdag dannes rammerne for et fantastisk arrangement i Tørring. Fede biler, hoppeborge, tombolaer og meget mere vil kunne opleves, når arrangementet til fordel for foreningen Cancerramte børn finder sted.

Ligesom sidste år vil flere FC Midtjylland-spillere deltage i arrangementet, som har navnet ”Danser mod cancer”. Erik Sviatchenko, som også deltog sidste år, roser arrangementet og stemningen på dagen.

- Vi var nogle spillere derude sidste år, og vi havde en super god dag i selskab med en masse børn som udviste stor livsglæde. Det var virkelig et arrangement, som vi har lyst til at støtte op om igen, forklarer Sviatchenko.

Vil skabe glæde 
Udover Erik Sviatchenko, deltager også målmand Jakob Haugaard, venstre back Jesper Lauridsen, angriber Tim Janssen og kantspilleren Pione Sisto. Erik Sviatchenko glæder sig over, at Superliga-spillerne har mulighed for at bruge sin profession til at sætte fokus på kampen mod kræft.

- Vi har som fodboldspillere mulighed for at skabe noget opmærksomhed på området, samtidig med at vi kan gøre en masse børn glade. Mange af de ramte børn er jo fodboldfans, så de kan måske få sig en oplevelse. Så når vi har muligheden, vil vi selvfølgelig rigtig gerne hjælpe til et godt formål, fortæller Erik Sviatchenko

Der vil i løbet af dagen være sponsorløb, Zumba og andre sjove aktiviteter. Midt på dagen har FC Midtjylland-spillerne ordet, når de laver aktiviteter med børnene. Spillerne har desuden sørget for, at der er mulighed for, at vinde nogle seje præmier i form af støvler og andre ting fra Superliga-spillerne. Der er også lavet auktioner på fodboldstøvler fra bl.a. FCM-anfører Kristian Back Bak og Morten Duncan Rasmussen. 

Opfordrer folk til at komme 
Alt i alt en sjov og spændende dag, som endda samtidig samler penge ind til et godt formål. Erik Sviatchenko opfordrer folk til at kigge forbi Tørring på lørdag.

- Jeg håber, at rigtig mange vil komme og bakke op om det gode arrangement. Det er en virkelig god sag, så jeg opfordrer folk til at kigge forbi og give deres støtte. Jeg tror helt sikkert, at folk vil få sig en sjov oplevelse, slutter Sviatchenko.

FC Midtjylland er glade for, at Superliga-spillerne tager initiativ til at deltage i denne type arrangementer. Det fortæller Brand-manager hos ulvene Søren Märcher.

- Vi er rigtig positive over, at vores spillere deltager i arrangementer som dette. Det stemmer godt overens med de værdier vi har i FC Midtjylland, at spillerne ønsker at hjælpe i en god sags tjeneste. Der er ingen tvivl om, at det er en god ting både for spillerne og for børnene, fortæller Søren Märcher.

Arrangementet starter klokken 10.00 lørdag formiddag og slutter sidst på eftermiddagen.