18.08.2014, 13:25 | Af: Administrator

FCM henter ny målmand

Marco Priis Jørgensen er ny spiller i FC Midtjylland. Den 23-årige målmand kommer fra et ophold i USA.

FC Midtjylland har hentet et nyt ansigt til spillertruppen, da man har oprustet på målmandsposten. Marco Priis Jørgensen slutter til sig FC Midtjyllands superligatrup efter at have skrevet under på en etårig aftale.

Målmanden har spillet fire år i USA, hvor han senest har optrådt for Long Island Roughriders. Han er glad for at få muligheden for at prøve sig selv af i Danmark og fortæller, at han har fået et godt indtryk af klubben.

- FC Midtjylland er en god klub. Her er gode faciliteter, og træningsmentaliteten er rigtig god. Jeg glæder mig til at komme til at udvikle mig som målmand her i klubben, fortæller Marco Priis Jørgensen.

Den nytilkomne spiller vender hjem til Danmark efter at have taget en uddannelse i det amerikanske, hvor han har gået på college. Målmandstræner Henrik Ipsen ser et godt potentiale i den unge målmand, som tidligere på sommeren trænede med i klubben.

- Vi ved fra de træningerne, vi har haft med Marco, at han har en rigtig god træningsmentalitet. Han tager udfordringerne op og virker som en rigtig god fyr. Som Målmand er han modig, og så har han hurtige fødder. Vi glæder os til at se, hvordan Marco udvikler sig i løbet af det næste år, siger Henrik Ipsen.

Marco Priis Jørgensen træner for første gang med truppen i morgen og får trøjenummer 25.