09.08.2014, 09:27 | Af: Administrator

Firmaets mand fylder 50 år

Jimmy Laursen kender alt og alle i og omkring FC Midtjylland. Og med sin lune personlighed har han siden forsommeren 2000 været med til at sætte sit præg på . I dag fylder han 50.

Officielt har han titel som team manager i FC Midtjylland. Men for Jimmy Laursen kunne det lige så godt have været alt-mulig-mand. For herningenseren selv havde det sandsynligvis været helt okay med den titel.

For han hænger sig ikke i fine titler, og i sine mere end 14 år i klubben har han om noget været firmaets mand. Han er uden tvivl manden, man ville ringe til, hvis man sad i Hans Pilgaards varme stol i "Hvem vil være millionær", og et FCM-spørgsmål pludselig dukkede op. For Jimmy er manden at gå til, hvis man skal vide, hvad der foregår i den der fodboldklub på Heden.

Han kender alt og alle i og omkring FC Midtjylland. Og med sin lune personlighed har han siden forsommeren 2000 været med til at sætte sit præg på klubben. Han begyndte som økonomichef - det var dengang, der blot var fem på kontoret. Det betød mange kasketter på hovedet, men selv om der var mere end nok at se til - og arbejdstiderne ville få et fuldtidsjob til at ligne en loppetjans - har døren altid stået åben hos Laursen. For alle.

Da MCH Arena skød op på Kaj Zartows Vej i Herning blev Jimmy stadionansvarlig. Og han kender arenaen bedre end sin egen baghave i villaen i Herning. Med stadionansvaret fulgte også ansvaret for de mere end 100 frivillige, som er engageret i FC Midtjylland. I dag kender han stadig langt de fleste af de mange uundværlige ildsjæle, som lægger kræfter i klubben.

En virus sendte i sommeren 2011 Jimmy til tælling, men han er kommet stærkt igen, og i dag er titlen som sagt team manager, og det har betydet masser af projektopgaver henover de seneste år. For firmaets mand er intet for stort og intet for småt. Der hjælpes, hvor der hjælpes kan. Seneste projekt, han som projektkoordinator har fløjtet op for, er et unikt testsystem på MCH Arena og Wunderelf Arena i Ikast. Det første af sin slags i Danmark, som gør det muligt at måle hver en bevægelse, som spillerne laver på banen.

Unikt er også det samarbejde, han som skoleansvarlig i FC Midtjylland har fået op at køre med uddannelsesinstitutionerne i Ikast. For med mere end 30 akademispillere - hvoraf mange ofte kæmper for nationens ære i rødt og hvidt på grønsværen - er det nødvendigt med et tæt samarbejde, så uddannelse og fodbold kan gå hånd i hånd. Og det kan det. Og det var aldrig kommet i stand uden dagens 50 års fødselars indsats. FC Midtjylland ønsker Jimmy et stort tillykke med den runde dag.