FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

28.08.2014, 21:56 | Af: Administrator

Flot afslutning på FCM Fodboldskole for årgang 2004

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Torsdag den 28. august blev den sidste aften med FCM Fodboldskole for årgang 2004 afholdt i FCM Klubsamarbejdets område 5, hvor Ejstrupholm IF endnu engang lagde nogle perfekte rammer til grund for en helt igennem fantastisk aften med nogle herlige drenge.

35 markspillere, 16 målmænd, 102 gnistrende øjne som fortalte alle trænere og forældre, at knægtene bare slet ikke kunne vente med at komme ud på banen og vise sine evner frem. Disse evner skulle det da også vise sig, at der var rigeligt af denne aften, hvor der blev trænet, spillet, fightet og grinet til den store guldmedalje og da aftenen var omme, så var det absolut ikke let at skulle sætte navne på de spillere, som skal fortsætte i et forløb på FCM Fodboldskole – og det uanset om det var markspillerne eller målmændene, hvor der skulle tages stilling. Til sidst blev valgene dog foretaget, og drenge – husk nu, at uanset om dit navn er at finde navnelisten eller ej, så er det allerede i morgen igen ud på træningsbanen. TAK for en super herlig aften!!!

Se navnelisten med de udtagne spillere. KLIK HER.