FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

18.08.2014, 22:12 | Af: Administrator

Flot premiereaften med RØDDERNE på FCM Fodboldskole i Struer

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Mandag aften var premiereaften med ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”, da der blev inviteret til FCM Fodboldskole for drengene i årgang 2003 i FCM Klubsamarbejdets område 2.

Her havde FCMs samarbejdsklubber i området tilmeldt rundt regnet 50 drenge til en oplevelsesrig aften, der foruden en god gang træning og en masse kampe også bød på masser af læring, nye kammerater og venskaber på tværs af klubber samt inspiration til den videre træning hjemme i klubben, hvor drengene kommer fra.

Rammerne for den gode fodboldoplevelse leverede Struer B. anført af skoleleder Lars Overgaard og de lokale hjælpetrænere Per Novrup, Torsten Frederickson samt klubbens nuværende 1. seniorholdstræner, FCM-legenden Christian ”Speedy” Olsen, der alle leverede en super indsats for at få såvel drengene, deres forældre samt ikke mindst de fremmødte FCM trænere og ledere velkommen i de fine rammer. Et STORT tak for det!!!

Drengene leverede – måske netop fordi de oplevede en god og tryg atmosfære – en rigtig fin indsats på banen og derfor var det heller ikke en let ting efterfølgende at sætte navn på de spillere, som efterfølgende blev udtaget til deltagelse på FCM Fodboldskole og som senere hen vil komme til at indgå i enten bruttotruppen til FCMs U12 Talenthold eller vil blive del af den FCM-licenstræning, som FCM-licenstræner Mathias Rahbek vil komme til at forestå i områdets FCM-licensklub, FS Holstebro.

Læs mere om de muligheder ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” giver børnene i område 2. KLIK HER.

Støt op omkring ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” og bliv partner. KLIK HER.

Se hvilke spillere som blev udtaget til videre deltagelse. KLIK HER.