05.08.2014, 07:08 | Af: Administrator

Forsvarstalent udlejes til AC Horsens

Sonni Nattestad lejes i det kommende år ud til AC Horsens.

Seks gange har Sonni Nattestad vist prøver på sit store talent for FC Midtjyllands bedste mandskab, men i det kommende år tørner den færøske landsholdsspiller ud for AC Horsens i NordicBet Ligaen.

- Vi skal hele tiden sørge for at gøre spillere klar til førsteholdet, og i Sonnis tilfælde mener vi, at spilletid i AC Horsens kan gøre, at hans udvikling tager et større spring end at fastholde ham i vores trup. Sonni mangler lige det sidste for at bryde igennem, og det håber vi, at et år i Horsens med forhåbentlig masser af spilletid på højt niveau kan lave om på, siger assistenttræner Brian Priske.

Selv om Sonni Nattestad det kommende år skal fortsætte sin udvikling i 1. divisionsklubben, så er der fortsat stor tro på forsvarstalentet på Heden.

- Vi har en stor tro på Sonni, og vi har også en lang kontrakt med ham. Vi håber, at lejeopholdet kan gøre ham klar, så han er inde i overvejelserne til en startplads, når han kommer tilbage, siger Priske, der fortæller, at det ikke er tilfældigt, at AC Horsens bliver næste destination for Nattestad.

- AC Horsens har længe vist interesse for ham. Det er en klub, som virkelig gerne vil have ham. Det er en klub, som tror på, at han kan være med til at løfte deres spil. Horsens er en god klub, som har et godt sportsligt setup. Der er dygtige spillere, og samtidig har de en spændende træner, siger Priske, der selv har en fortid i AC Horsens.

Sonni Nattestad er udlejet til AC Horsens frem til sommerne 2015 med en option, der gør det muligt for FC Midtjylland at hente ham tilbage i vinterpausen.