01.08.2014, 07:08 | Af: Administrator

Fotokonkurrence: #HYLD23

FC Midtjylland hylder klublegenden Frank Kristensen, når ulvene spiller hjemme mod Randers FC mandag den 4. august.

Deltag i ”#HYLD23” og vær med i konkurrencen om at opleve kampen på de 4 VIP-pladser oppe under taget på Faxe Kondi tribunen.

352 kampe og 133 mål. Det er resultatet af en fodboldkarriere i FC Midtjylland. Nu er det slut. Efter et helt fodboldliv i FC Midtjylland indstillede Farlige Frank sin karriere op til denne sæson for at fortsætte som massør og angrebstræner i den klub, som han har spillet i, siden den blev dannet i 1999 med undtagelse af en enkelt afstikker til Randers FC fra 2011 til 2013.

FC Midtjylland vil hylde Frank Kristensen for hans store betydning for klubben. Det sker, når FC Midtjylland hjemme møder Randers FC mandag den 4. august. Her kan det midt- og vestjyske fodboldpublikum sige farvel til Farlige Frank og hylde en ægte klublegende, når knægten fra Vestervig/Agger kommer på banen før kampen.

FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC MANDAG D. 4/8 KL. 19:00 KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjyllands sponsor STARK har udlånt deres skybox til Frank Kristensen, så han kan invitere familie, venner, trænere og tidligere kolleger til at opleve den historiske dag sammen med ham, men nogle heldige fans får også muligheden for at opleve kampen i Faxe Kondi VIP. Alt, du skal gøre, er at deltage i FC Midtjyllands konkurrence ”#HYLD23”, der hylder Frank Kristensen.

#HYLD23 – SÅDAN HYLDER DU LEGENDEN

Nummeret 23 er lig med Farlige Frank. Det markerer FC Midtjylland ved at lave en fotokonkurrence, hvor deltagerne skal uploade deres kreative fortolkninger med ”23”.
Det kunne være et hæklet tæppe med nummer 23, en halmballe påskrevet 23 eller måske 23 skrevet i sandet. Kort sagt, kun fantasien sætter grænser!

Sådan gør du:
- Tag et billede med din egen hyldest til Frank Kristensen, hvor nummer 23 indgår
- Upload dit billede på Instagram eller Facebook med #hyld23 eller send det på email til mmu@fcm.dk
- Så deltager du i konkurrencen om at vinde de 4 Faxe Kondi VIP pladser til Randers kampen på mandag.
- Farlige Frank vil personligt finde vinderen!! SIDSTE FRIST: Lørdag kl. 12 (Vinderen får direkte besked lørdag eftermiddag)