08.08.2014, 12:26 | Af: Administrator

Kom gratis til FCM vs Panathinaikos med dit sæsonkort

FC Midtjylland går all-in på muligheden for europæisk gruppespil og giver gratis adgang til alle klubbens sæsonkortholdere til play-off kampen den 28. august.

FC Midtjylland møder første græske Panathinaikos i Athen den 21. august, mens den afgørende hjemmekamp spilles på MCH Arena den 28. august, hvor den samlede vinder går direkte i Europa League gruppespillet. Grundet kampens vigtige betydning for klubben har FC Midtjylland besluttet at give alle sæsonkortholdere gratis entre til kampen.

- MCH Arena skal være en jysk heksekedel til den her kamp.

Så kontant er udmeldingen fra FC Midtjyllands direktør Hans Krabbe.

- Vi er tæt på den store gevinst, og vi vil skabe de bedste forudsætninger for, at vi kvalificerer os til Europa Leagues gruppespil. Derfor giver vi vores sæsonkortholdere gratis entré til kampen og fylder MCH Arena, fortsætter Hans Krabbe.

- Samtidig vil vi gerne sige tak til vores loyale sæsonkortholdere og vise, at vi har brug for dem og deres opbakning, hvis vi sammen skal lykkes med at kvalificere os, afslutter Hans Krabbe.

Det er fortsat muligt at købe sæsonkort og dermed få gratis adgang til Europa League kampen mod Panathinaikos den 28. august.

>> Køb sæsonkort & kom GRATIS til FCM vs Panathinaikos 

>> Læs alt om Europa League kampen mod Panathinaikos