25.08.2014, 14:22 | Af: Administrator

Lynhurtig U-landsholdsspiller til Akademiet

FC Midtjylland har skrevet kontrakt med den talentfulde offensivspiller Mads Døhr Thychosen, som skifter fra Vejle Boldklub. FC Midtjylland har skrevet en 3-årig aftale med Thychosen.

Ulvenes U19-hold har sikret sig en markant forstærkning, idet man har tilknyttet den lynhurtige kantspiller, Mads Døhr Thychosen, på en 3-årig kontrakt.

Den nytilkomne FC Midtjylland-spiller har indtil videre optrådt 18 gange på de danske U-landshold, og akademidirektør Flemming Broe er glad for, at Mads DøhrThychosen valgte netop FC Midtjylland.

– Det er en meget dygtig offensivspiller, vi har tilknyttet. Han er hurtig og dedikeret til sin sport. Vi forventer, at Mads kan styrke vores i forvejen meget stærke U19-hold, og han vil også være med til at skærpe hele konkurrencesituationen i truppen, fortæller Flemming Broe.

Mads Døhr Thychoesen har i længere tid vist prøver på sit store talent, og akademidirektøren håber, at udviklingen fortsætter i FC Midtjylland.

- Vi håber, at han kan bygge videre på sit spil her i klubben. Han kan både spille på kanten og i angrebet, så han er en meget spændende spiller, og hans dedikation til sporten gør, at han kan nå rigtig langt, uddyber Flemming Broe.

Hovedpersonen selv fortæller, at han også ser sig selv på flere af de offensive positioner og glæder sig til at udvikle sig yderligere på Heden.

- Jeg har valgt FC Midtjylland, fordi der er et stærkt elitemiljø  og nogle fantastiske muligheder for at udvikle sig. Klubben er altid med fremme og er førende indenfor talentudvikling, så det var et naturligt valg, fortæller Mads Døhr Thychosen.

Målet og drømmene er tydelige for den unge hurtigløber. Han har en drøm om at komme på A-landsholdet og spille for Manchester United. Indtil videre er det dog en anden fodboldoplevelse, som han beskriver som sin hidtil største.

– Det var, da jeg scorede to mål i min debut på U16-landsholdet. Det er altid stort at spille sin første landskamp og prøve at præsentere Danmark, siger Thychosen, som håber at få mange flere store fodboldoplevelser.

- Jeg har sat mig nogle mål, og dem håber og tror jeg på, at FC Midtjylland kan hjælpe mig med at opnå. Det er en af de vigtigste grunde til, at jeg valgte at skifte hertil, slutter Mads Døhr Thychosen, der fremhæver sine forældre og Vejle Boldklub som den vigtigste støtte i sin hidtidige udvikling.

Den nye spiller træner allerede med sine nye holdkammerater mandag eftermiddag, når han slutter sig til truppen.