FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

27.08.2014, 22:36 | Af: Administrator

Område 4 viste sig frem på flotteste vis ved FCM Fodboldskole i Herning

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Onsdag den 27. august var det endnu en gang tid til FCM Fodboldskole i Herning for område 4 – denne gang for årgang 2004. Betingelserne for god fodbold var så sandelig tilstede via nogle skønne faciliteter og ikke mindst nogle super veloplagte fodbolddrenge, og de mange fremmødte forældre, søskende og klubtrænere skulle bestemt ikke blive skuffede. Således blev der fra første boldberøring i træningen vist flotte detaljer og masser af lyst til at blive endnu bedre, og da kampene senere blev fløjtet op, blev de fine tendenser videreført i form af flotte mål og gode indsatser.

Efter træning og kampe stod aftenen på et fælles billede og en velfortjent forfriskelse, inden FCM trænerne trak sig til side for at finde ”det hemmelige rum”. Dette lykkedes heldigvis, og efter mange svære snakke frem og tilbage om hver enkelt spiller, lykkedes det til sidst at finde frem til de spillere, som efterfølgende skal fortsætte på FCM Fodboldskolen. Se disse HER..