05.08.2014, 14:11 | Af: Administrator

Onuachu-hattrick i intern træningskamp

Erik Sviatchenko gjorde comeback på banen, da FC Midtjyllands superligareserver mødte U19-holdet. Paul Onuachu scorede tre gange.

Tirsdag eftermiddag var det tid til intern træningskamp, da superligareserverne blev testet. Kampen blev brugt til at give reserverne kamptræning, samt at give minutter til profiler som vendte tilbage fra skader.

Superligareserverne startede i et højt tempo, hvor U19-spillerne havde svært ved at følge med. Paul Onuachu scorede første gang i det 2. minut efter flot forarbejde af Mads Pedersen og Rilwan Hassan. Fem minutter senere gjorde selv samme Onuachu det til 2-0, da Isaac Oliseh spillede ham flot fri.

U19-holdet fik dog langsomt bidt sig ind i kampen, og i det 12. minut blev David nedlagt i feltet. Mikkel Duelund eksekverede det efterfølgende straffe til stillingen 2-1.

Kampen blev herefter mere lige, og der var i begge ender chancer til flere mål. I det 19. minut satte Marco Larsen tempo på midten af banen, hvorefter han elegant spillede Tim Janssen i dybden. Janssen sparkede stensikkert bolden i kassen til en 3-1 føring. Der skulle dog ikke gå lang tid, før de yngre U19-spillere igen bed fra sig. Razak Adebayo lagde med hælen flot bolden af på kanten af feltet, og Mikkel Duelund sparkede kuglen i det lange hjørne uden chance for Lasse Heinze i målet.

Herefter faldt tempoet en smule, men i kampens 40. minut scorede Marco Larsen sikkert efter godt forarbejde af André Rømer. Rømer røg til baglinjen og lagde bolden skråt tilbage, hvor Larsen sparkede bolden i det lange hjørne. Stillingen efter de første 45 minutter var derfor 4-2 til superligareserverne.

Anden halvleg startede uden de åbne chancer. Der skulle derefter gå 15 minutter, før der igen blev scoret. Igen var Paul Onuachu på spil, og efter en flot solotur kunne han afdrible Rasmus Bach i målet og gøre det til 5-2.

Herefter lukkede de to holds bagkæder bedre af, men alligevel fik U19-holdet pyntet på resultatet, da Ales holdt sin markering på afstand og sparkede bolden i kassen. 5-3 blev kampens resultat, hvilket A+ træner Lars Friis havde følgende reaktion til.

- Det primære formål med kampen var at give mange spillere 90 minutter. Derudover scorede vi nogle rigtig fine mål, hvilket er positivt. Det er dog tydeligt, at så snart vi slækker på tempoet og koncentrationen, så kan vores stærke U19-hold sagtens spille med. Og selvom vi er et sammenbragt hold, hvor flowet aldrig rigtig kommer, så synes jeg ikke, de skal have lov til at score tre mål imod os, udtaler Lars Friis.

Erik Sviatchenko spillede første halvleg af kampen efter at have siddet på sidelinjen siden marts måned. Og Lars Friis var rigtig glad for at have den stærke stopper tilbage i kamp.

- Det er rigtig dejligt at have Erik tilbage. Han har trænet fint, men det er selvfølgelig noget andet at spille kamp igen. Men jeg synes, at det så rigtig fint ud, og nu handler det bare om, at Erik bygger på hele tiden, slutter Friis.

For superligareserverne var der værdifulde spilleminutter til Lasse HeinzeFrederik MøllerErik SviatchenkoAndré RømerMads PedersenIsaac OlisehTim SparvMarco Larsen , Rilwan HassanPaul OnuachuTim Janssen

Kampfakta:
FCM reserveholdet – FCM U19 5-3

2'  1-0 Paul Onuachu
7'  2-0 Paul Onuachu
12' 2-1 Mikkel Duelund (straffe)
19' 3-1 Tim Janssen
25' 3-2 Mikkel Duelund
40' 4-2 Marco Larsen
55' 5-2 Paul Onuachu
80' 5-3 Ales