30.08.2014, 12:39 | Af: Administrator

Opfordring fra chefen: Støt tifo-indsamlingen

Glen Riddersholm takker for stemning og tifoer i sæsonens første kampe. Han opfordrer til, at folk smider en skilling i bøsserne til søndagens tifoindsamling, hvor han også selv vil spæde i.

Torsdag aften løb FC Midtjylland ind til opgøret mod Panathinaikos til synet af et flot banner, der var bredt ud over Unibet-tribunen. På egne og spillernes vegne glædes Glen Riddersholm over, at der efterhånden er kommet godt gang i fansenes tifogruppe igen, for det giver et ekstra løft.

- De tifoer, vi har set på hjemmebane i begyndelsen af Superliga-sæsonen, er virkelig noget, der gør indtryk. Det hjælper spillerne, og vi kan mærke, det giver stemning. Det giver lige det ekstra nøk til, at vi i fællesskab bliver stærke sammen, og det er jo et af de mottoer, vi arbejder efter her i Midtjylland, siger Glen Riddersholm, der også har store roser til indsatsen på lægterne.

- Vores fans i dag (torsdag, red.) var fremragende. Dem nede bag mål gjorde alt, hvad de kunne, fra opvarmningen til slutningen på kampen, for at drive holdet frem, og det kunne man se på præstationen. Det smittede af, fortæller cheftræneren.
 
Vil selv bidrage
De mange store flag, bannere og andre visuelle effekter, der skaber en flot ramme om spillernes indløb, er de såkaldte tifoer. I morgen, søndag, samler tifogruppen i Black Wolves ind, så der også fremadrettet er midler til at give spillerne og det øvrige publikum en fed indledning på FC Midtjyllands kampe. Og Glen Riddersholm opfordrer til, at alle putter en skilling i indsamlingsbøsserne. Han vil også selv give et bidrag.
 
- Jeg håber, at alle de, der møder op på stadion mod Esbjerg, tager en ekstra skilling med, for jeg ved, at der er tifoindsamling. Og i den forbindelse vil jeg også gerne selv give et ekstra bidrag, for de tifoer er med til at give ekstra kolorit og en ekstra smag af, at vi er en klub, der er ved at få en fanbase, der præsterer stærkt, lyder det fra den 42-årige FCM-træner.
 
Se hele klippet med Glen RiddersholmFCM TV [klik her]